De veiligste houthakker ter wereld

Met een Kindling Cracker hebt u alleen nog een ander stuk hout of een hamer nodig om het hout door de machine te slaan, beide zijn stompe werktuigen wat wel zo veilig is voor uw vingers.

 

Dat maakt het de veiligste manier ter wereld om aanmaakhout te splijten. U zult ervan onder de indruk zijn hoeveel gemakkelijker het is om aanmaakhout te splijten.

 

Een Kindling Cracker is een geweldige accessoire voor elk kampvuur, elke pizza-oven, vuurpot of chip heater. Hij is geweldig om bij de hand te hebben tijdens het kamperen of een verblijf in een blokhut, zodat u ook daar een vuurtje kunt stoken.

Koop nu

De Kindling Cracker wordt gemaakt in een Australische gieterij. Hij bestaat uit één stuk hoogwaardig gietijzer. Daardoor zullen de kleinkinderen van uw kleinkinderen hem nog steeds kunnen gebruiken om hun eigen aanmaakhout te splijten. Uiteraard alleen als hij goed wordt onderhouden en als er op de juiste wijze mee om wordt gegaan.

Het enige onderhoud dat hij vraagt, is dat u hem een beetje schoonborstelt en misschien van tijd tot tijd een likje verf geeft zodat hij er weer als nieuw uitziet.

Het eenvoudige, veilige en makkelijk te gebruiken ontwerp dat voortgekomen is uit een wetenschapsproject op school, is een permanente prijswinnaar geworden op wetenschapsbeurzen in Nieuw Zeeland en ontving regionale en internationale erkenning van Scientific American, International TeenBusiness, Google en meer.

Koop nu

Kindling Cracker King

Er wordt gewerkt aan een nieuwe, grotere en coolere versie van de Kindling Cracker. De veiligste en gemakkelijkste manier om ook grotere blokken brandhout tot aanmaakhout te splijten. 

Ayla wilde dat het nieuwe ontwerp zou worden gebouwd voor hetzelfde doel, maar dat het er ook geweldig zou zien en geweldig zou voelen. En wie kunnen ze dan beter om hulp vragen bij het ontwerp dan Weta Workshop? We wedden dat u wel eens van hen hebt gehoord, omdat ze overal ter wereld bekend zijn vanwege bijvoorbeeld hun geweldige filmontwerpen, kostuums, personages, props en wapens. Hun personages zijn gebruikt voor films als Lord of the Rings, The Hobbit, Avatar en nog veel meer.

Richard Taylor en zijn geweldige team zagen de uitdaging wel zitten en verrasten Ayla met hun concepten. Hun aandacht voor detail is niet van deze wereld! Nadat Weta Workshop met het product bezig was geweest, moesten we het ontwerp naar onze vrienden bij Intercast and Forge (de Australische gieterij waarmee we samenwerkten om Ayla's product te maken) sturen. Het team van Intercast was weken bezig met het ontwerp om te zorgen dat het perfect zou werken met de apparatuur die zij gebruiken en het resultaat was precies waar wij op hoopten. Geweldig als kunst samenkomt met industriële ontwerpen.

 


Kindling Cracker

Kindling Cracker King

   


 

Kindling Cracker & Kindling Cracker King

Kwaliteit, eersteklas product

Hij bestaat uit één stuk hoogwaardig gietijzer. Daardoor zullen de kleinkinderen van uw kleinkinderen hem nog steeds kunnen gebruiken om hun eigen aanmaakhout te splijten. Uiteraard alleen als hij goed wordt onderhouden en als er op de juiste wijze mee om wordt gegaan.

 

Veilig en gemakkelijk te gebruiken

Het is niet nodig om een scherpe bijl gevaarlijk dicht bij uw handen neer te laten komen. Het is de perfecte combinatie voor de stapel brandhout in uw achtertuin om perfecte aanmaakhoutjes te maken voor uw haard, vuurkorf, pizza-oven, sauna, barbecue of rookoven.

 

Ontworpen in Nieuw Zeeland en gemaakt in Australië

We zijn er trots op te kunnen zeggen dat de Kindling Cracker is uitgevonden in Nieuw Zeeland en gemaakt in Australië om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden.

 

Over Ayla

De Kindling Cracker is voortgekomen uit een wetenschapsproject op school van de toen 13-jarige Ayla Hutchinson. Ze is nu 17 en woont in Taranaki, een van de mooiste plaatsen in Nieuw Zeeland. Mocht u niet weten waar Nieuw Zeeland ligt, het licht dicht bij Antarctica en is onderdeel van Australazië op het zuidelijk halfrond.

Ze speelt graag netbal en basketbal, brengt graag tijd door met haar familie en vrienden en vindt het heerlijk om buiten te zijn.

Hoewel Nieuw Zeeland een tropisch gebied is, kan het er 's winters ERG koud worden. Tanaki is de naam van onze berg en onze regio. Als Tanaki met sneeuw bedekt is, is het tijd om het vuur aan te maken. Als je het koud hebt, krijg je het vuur nooit snel genoeg aan. Veel kleine aanmaakhoutjes helpen u het vuur snel aan te maken, daarom heeft ze de Kindling Cracker ontworpen (en omdat ze ervoor wilde zorgen dat haar moeder haar vingers en ledematen niet zou verwonden!).

De Kindling Cracker kwam voort uit een wetenschapsproject op school toen Ayla 13 was en wordt nu overal ter wereld verkocht met behulp van Ayla's geweldige familie en een aantal supercoole distributeurs.

Wilt u ook dealer worden?

Wilt u dealer worden in uw eigen land? Neem dan gerust contact met ons op.
Kindling Cracker Europe
Telefoon: +47 911 76 191
E-mail: post@kindlingcrackereurope.com

Dealerinformatie

Website: https://fandangofiretools.com/
Land: Sweden

Website: www.kindlingcracker.eu
E-mail: Info@kindlingcacker.eu
Land: Nederland

Koop nu