Maailman turvallisin puun paloittelulaite

Kindling Cracker -paloittelijan ansiosta tarvitset enää toisen halon tai vasaran puun hakkaamiseen.

 

Tarjoamme maailman turvallisimman ja vaikuttavan helpon tavan leikata sytykkeitä.

 

Kindling Cracker on upea lisävaruste jokaiselle, joka sytyttää takkatulta, pitsauunia tai polttouunia. Ne ovat myös erinomaisia jokaisella leirintäalueella tai mökillä nuotion sytyttämiseen.

Osta nyt

Kindling Cracker on valmistettu australialaisessa valimossa. Se valmistetaan kiinteästä korkealaatuisesta valuraudasta. Jos työkalusta pidetään huolta ja sitä käytetään oikein, se säilyy sukupolvelta toiselle.

Sen ylläpito on vaivatonta, koska se vaatii vain vähän harjausta ja joskus kenties vähän maalausta.

Yksinkertainen, turvallinen ja helppokäyttöinen työkalu syntyi tiedemessuprojektina. Siitä on tullut monivuotinen palkinnon voittaja. Se on voittanut tiedekilpailuja Uusi-Seelannissa ja saanut alueellisia ja kansainvälisiä tunnustuksia Scientific American, International TeenBusiness, Google, jne.

Osta nyt

Kindling Cracker King

Tulossa uusi, suurempi ja fiksumpi Kindling Cracker -laitteen versio.

Tämä on turvallisin ja helpoin tapa halkaista jopa suuret polttopuut sytykkeiksi.

Ayla halusi, että uusi muoto rakennettaisiin samaan tarkoitukseen, Se halusi myös upean ulkonäön, joten keneltä muulta kannattaisi pyytää neuvoa kuin Weta-korjaamolta? Takaamme, että useat teistä ovat kuulleet heistä, koska he ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa hämmästyttävistä elokuvalavasteista, puvuista, hahmoista, aseista, jne. Luomuksia on usein käytetty mm. Sormusten kuninkaassa, Hobbitissa, Avataressa, jne.

Richard Taylor ja hänen hämmästyttävä tiiminsä otti haasteen vastaan ja ylitti kaikki odotukset. Yksityiskohtien huomiointi on epätavallisen ihmeellistä! Kun Weta Workshop oli tehnyt taikansa tuotteelle, meidän piti lähettää design ystävillemme Intercast and Forge -valimoon (australialainen valimo, jonka kanssa muodostimme tiimin tehdäksemme Aylan tuotteen). Tiimi Intercastissa käytti viikkoja muokkaamalla suunnittela ja varmstamalla, että se toimii täydellisesti käytettävien työkalujen kanssa.... hämmästyttävää, kun taide kohtaa koneenrakennuksen. 

 


Kindling Cracker

Kindling Cracker King

   


 

Quality, Premium Build

Se valmistetaan kiinteästä korkealaatuisesta valuraudasta. Jos työkalusta pidetään huolta ja sitä käytetään oikein, se säilyy sukupolvelta toiselle.

 

Turvallinen ja helppokäyttöinen

Ei kannata heilauttaa tervää kirveksen terää vaarallisesti käsiesi lähellä. Täydellinen takapihan polttopuille. Siitä saa erinomaiset sytykkeet takkaan, nuotioon, pitsauuniin, saunaan, grilliin tai savustusuuniin.

 

Suunnittelu Uudessa-Seelannissa ja valmistus Australiassa

Voimme ylpeinä todeta, että Kindling Cracker keksittiin Uudessa-Seelannissa ja valmistetaan Australiassa mahdollisimman hyvän laadun takaamiseksi.

 

Tietoja Aylasta

Ayla Hutchinson aloitti Kindling Cracker -laitteen koulun tiedeprojektina 13-vuotiaana. Hän on 17-vuotias ja elää Taranakissa, yhdessä Uuden-Seelannin kauneimmista paikoista.  Tiedoksesi, että Uusi-Seelanti sijaitsee Antarktikan lähellä ja on osa Australaasiaa eteläisellä pallonpuoliskolla.

Hän tykkää pelata verkkopalloa ja koripalloa, viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa ja viettää aikaa luonnossa.

Vaikka Uusi-Seelanti on trooppisella alueella, talvet ovat siellä ERITTÄIN kylmiä. Taranaksi on vuoren ja alueen nimi. Kun Taranaki on lumen peitossa, on aika syttyttää tulia. Kun kylmyys iskee, tulenteko ei koskaan tapahdu tarpeeksi nopeasti. Runsas määrä pieniä sytykkeitä auttaa tulta syttymään nopeasti. Tämän vuoksi hän keksi tämän Kindling Cracker -paloittelulaitteen (samalla hän halusi varmistaa, että hänen äitinsä saa pitää kaikki sormet ja jäsenet ehjinä.

Kindling Cracker alkoi koulun tiedeprojektina, kun hän oli 13-vuotias. Nyt paloittelulaitetta myydään ympäri maailmaa Aylan upean perheen ja jälleenmyyjien avulla.

Haluatko ryhtyä jälleenmyyjäksi?

Haluatko ryhtyä jälleenmyyjäksi omassa maassasi? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
Kindling Cracker Europe
Puhelin: +47 911 76 191
Sähköposti: post@kindlingcrackereurope.com

Jälleenmyyjätiedot