's Werelds veiligste houtkliever

Met de Kindling Cracker heb je enkel nog een stuk hout of een hamer nodig om hout te klieven en dat zijn beide stompe gereedschappen en ze zijn een stuk veiliger voor je vingers.

 

Dit maakt het 's werelds veiligste manier om aanmaakhout te klieven en je zult onder de indruk zijn van hoe gemakkelijk het is.

 

Een Kindling Cracker is een fantastisch accessoire voor ieder houtvuur, iedere pizzaoven of vuurkorf en is bovendien het perfecte gereedschap voor een kampvuur op de camping of bij het zomerhuisje.

Koop nu

De Kindling Cracker wordt geproduceerd in een Australische gieterij en bestaat uit een massief stuk hoogwaardig gietijzer. Wanneer de Kindling Cracker correct gebruikt en goed verzorgd wordt, is het dus iets wat de kleinkinderen van je kleinkinderen nog zullen gebruiken om hun aanmaakhout te klieven.

Gewoon even afborstelen en misschien een likje verf zo nu en dan, meer onderhoud is helemaal niet nodig. 

Het eenvoudig, veilig en gemakkelijk te gebruiken ontwerp, begon als een project voor een wetenschapswedstrijd. Maar ... de Kindling Cracker groeide uit tot een meervoudige prijswinnaar van Nieuw-Zeelandse wetenschapswedstrijden en kreeg regionale en internationale erkenning van Scientific American, International TeenBusiness, Google en nog vele anderen.

Koop nu

Kindling Cracker King

Er is een nieuwe, grotere en coolere versie van de Kindling Cracker op komst.

De veiligste en makkelijkste manier om zelfs grotere stukken hout tot aanmaakhout te klieven. 

Ayla wilde dat het nieuw ontwerp voor hetzelfde doel zou gebouwd worden, maar ook dat het een prachtige uitstraling zou krijgen. Dus, wie beter om hulp vragen voor het design dan de Weta Workshop? We zijn er zeker van dat velen van jullie al van hen gehoord hebben, omdat ze over de hele wereld bekend staan om hun geweldige ontwerpen voor films, kostuums, creaturen, rekwisieten en wapens, enz. Hun creaties werden al gebruikt voor projecten als The Lord of the Rings, The Hobbit, Avatar en nog vele andere.

Richard Taylor en zijn geweldige team grepen deze uitdaging met beide handen aan en overdonderden haar met hun concepten. Hun oog voor detail is niet gewoon! Na de magische behandeling door de Weta Workshop, moesten we het ontwerp naar onze vrienden sturen bij Intercast en Forge (dat is de Australische gieterij met wie we samen Ayla's product maken). Het team van Intercast spendeerde weken aan het tweaken van het ontwerp. Dit om er helemaal zeker van te zijn dat het perfect zou werken met de apparatuur die ze gebruiken. Het resultaat was precies wat we hadden gehoopt ... het is geweldig wanneer kunst en technologie samenkomen. 

 


Kindling Cracker

Kindling Cracker King

   


 

Kwaliteit en degelijkheid

Het gereedschap bestaat uit een massief stuk hoogwaardig gietijzer, en wanneer het correct gebruikt en goed verzorgd wordt, is het dus iets wat de kleinkinderen van je kleinkinderen nog zullen gebruiken om hun aanmaakhout mee te klieven.

 

Kindling Cracker & Kindling Cracker King

Veilig en makkelijk te gebruiken

Het is niet langer nodig om met een scherpe bijl gevaarlijk dicht bij je handen te zwaaien.  De Kindling Cracker is het perfecte hulpje bij het klieven van je brandhout in de tuin en bij het klieven van aanmaakhout voor je houtvuur, kampvuur, pizzaoven, sauna, barbecue of rookoven.

 

Ontwikkeld in Nieuw-Zeeland en geproduceerd in Australië

Met trots delen wij je mee dat de Kindling Cracker ontwikkeld werd in Nieuw-Zeeland en wordt geproduceerd in Australië, dit om de hoogste kwaliteit te garanderen.

 

Over Ayla

Toen Ayla Hutchinson pas 13 jaar oud was, begon het verhaal van de Kindling Cracker als een wetenschapsproject op school.  Zij is nu 17 jaar en woont in Taranaki, een van de mooiste plekjes van Nieuw-Zeeland. Als je niet weet waar Nieuw-Zeeland precies ligt, het ligt dicht bij Antarctica en maakt deel uit van Australasia in het zuidelijk halfrond.

Zij houdt van netbal en basketbal, samenzijn met familie en vrienden en genieten van de natuur.

Hoewel Nieuw-Zeeland een tropisch gebied is, kan het er in de winter ZEER koud worden. Taranaki is de naam van onze berg en van onze regio. Wanneer de berg met sneeuw bedekt is, wordt het tijd om de vuren aan te steken. En wanneer je het koud hebt, kan het vuur niet snel genoeg branden. Vele kleine stukjes aanmaakhout helpen dan om het vuur sneller te starten en precies daarvoor werd de Kindling Cracker ontwikkeld (en ook om ervoor te zorgen dat al mama haar vingers intact bleven!).

De Kindling Cracker begon ooit op school, als een wetenschapsproject voor 13-jarigen. Hij wordt nu overal ter wereld verkocht, met de hulp van Ayla's fantastische familie en enkele coole verdelers.

Verdelers

Zelf verdeler worden?

Wil je zelf verdeler worden in jouw land? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Kindling Cracker Europe
Telefoon: +47 911 76 191
E-mail: post@kindlingcrackereurope.com